Etusivu > Yleinen > 3 viikkoa lomaa takana, reilu viikko vielä edessä

3 viikkoa lomaa takana, reilu viikko vielä edessä

toukokuu 24th, 2009 Jätä kommentti Katso kommentit

Kolme viikkoa matkaa takana ja paljon on nähty, oikeastaan yhtään tylsää päivää ei ole ollut. Tällähetkellä istuskelen lentokoneessa matkalla San Diegosta Texasin Houstoniin.

Eteläinen Kalifornia tarjosi paljon nähtävää. Jos listaa pikaisesti pääpaikat missä käytiin niin niitä on aikamoinen määrä:

USS Midway (persianlahden sodassakin mukana ollut lentotukialus)
Disneyland (Mikki ja kumppanit)
Disneyland adventure park (enemmän huvipuistomainen)
San Diego Seaworld (Tappajavalaat jne)
San Diego Zoo (Pandoja jne)
San Diego Wild animal park
Six Flags Magic Mountain (vuoristoratahuvipuisto)
Universal Studios
– Hollywood & Beverly Hills
– Los Angeles, Santa Monica ja Long Beach

… ja toki sitten paljon muita paikallisempia kohteita.

Tähänastisen matkan makeimpia juttuja on tosin ollut vierailu Las Vegasiin. Olimme suunnitelleet alunperin että menisimme Vegasiin päiväksi, mutta homma lähti taas kerran hieman lapasesta ja vietimme siellä loppujenlopuksi 5 päivää ja 4 yötä.

Toven lähdettyä viikko sitten takaisin kotiin suuntasimme Niklaksen kanssa suoraan autovuokraamoon ja vaihdoimme nuhaisen Dodge Chargerimme 4 litran V6 moottorilla olevaan Ford Mustangiin – kahden ihmisen auto mutta eihän meitä enempää enää retkellä ollut. Autonvaihdon jälkeen saimme päähänpiston lähteä kohti Vegasia, koska Kaliforniassa oli pilvistä niin ei muutakuin autoon ja 500km kohti Nevadaa.

Vegas oli aivan uskomaton paikka, asuimme kolmessa loistohotellissa ja kiertelimmä casinoita. Hotellit joissa asuimme olivat :

Stratosphere (300m korkea näköalatorni, jonka päällä huvipuistolaitteita)
Luxor (Pyramidin muotoinen hotelli)
Bellagio (luokitus : 5 timanttia)

Luxorissa oli todella hieno Titanic-näyttely, jossa oli yli 300 Titanicista nostettua esinettä, mukana mm ruori jolla viimeinen korjausliike ennen jäävuoreen osumista oli tehty, sekä noin 8 x 5 m palanen titanicista n 10v sitten nostettua seinää (The Big Piece). Näyttely sisälsi myös laivan uudelleenrakennetun pääaulan, hyttejä, sekä paljon taustoja matkustajista.

Kävimme myös tsekkaamassa pari maailmankuulua showta; Criss Angelin taikashown ja ehkä suurimman viihdeunelmani, David Copperfieldin shown. Angel oli pettymys, Copperfield sen sijaan ylitti kaikki odotukset.

Copperfield oli kaikkea sitä mitä odotimma ja vähän päälle. Normaalisti hän esiintyy jäähallinkokoisilla areenoilla, mutta tämä oli pieni ravintolamainen sali – jokapaikasta näki loistavasti. Esityksessä oli klassikkotemppuja Copperfieldin uralta, paljon uutta ja loppuhuipennuksena illan päätempussa kadotettiin 13 yleisön jäsentä – myös minut!

Temppuun mukaan pääseminen oli todella hienoa. Yleisöön heitettiin palloja ja ne kiinni saaneet pääsivät mukaan, meidät istutettiin ilmassa killuneelle lavalle, joka peitettiin ja yleisöstä valittiin porukkaa jokapuolelle lavaa, Niklas kuului näihin ”vahteihin”. Verhon takana heilutettiin taskulamppuja, jotta yleisö näki missä olimme. Koko esityksen ajan lavan ali, yli ja sivuitse näki, vieressä olleet ”vahdit” olivat kokoajan paikalla – hetken päästä kun verho vedettiin pois niin lava oli tyhjä ja me ilmestyimme aivan salin toiselle puolelle ihmisten keskelle. Ai miten homma tehtiin? No, luonnollisesti lupauduin etten tuota kerro.

Tempun jälkeen illuusioon osallistuneet 13 henkilöä vietiin backstagelle jossa pääsimme tapaamaan ja kättelemään itse David Copperfieldia sekä vaihtamaan muutaman sanasen hänen kanssaan – näimme myös miltä temppu oli yleisön puolelta näyttänyt sekä saimme maestrolta hänen kuvansa nimmareilla. Copperfield-fanille aikamoinen setti 🙂

Matka on ollut todella hieno tähän asti ja toivotaan ettei Texas tee tähän poikkeuksia 🙂

Kuvia tähän astisesta retkestä löytyy :

Yleisemmin : http://kuvat.net/index.php?cat=11
Eri kohteista tarkemmin: http://kuvat.net/index.php?cat=10

Aiheet:Yleinen Avainsanat:
  1. Ei komnentteja
  1. Ei paluuviitteitä.

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.