Etusivu > Yleinen > Kalapuikoista ja mediasta

Kalapuikoista ja mediasta

tammikuu 14th, 2009 Jätä kommentti Katso kommentit

Jotenkin tuntuu että nykyään ei mitään voi enää tehdä ilman poliisia tai median mässäilyä, nyt lehdet kertoivat että Vantaalaisessa koulussa orastava nuorisorikollinen(?) oli ottanut kolmen kalapuikon rapean kalapalan (Vantaan kaupunki halusi oikaista tämän) sijaan neljä ja tämän vuoksi oli paikalle tarvittu poliisit…

Ilta-Sanomien mukaan kahina sai alkunsa ruokalan jonosta viime torstaina, kun 13-vuotias oppilas otti lautaselleen neljä kalapuikkoa sallitun kolmen sijasta.

Poika ei suostunut laittamaan ylimääräistä kalapuikkoa takaisin tarjoiluastiaan emännän pyynnöstä huolimatta.

Poikaa yrittivät sen jälkeen puhutella opettajat ja kuraattori. Lopulta opettajanhuoneesta soitettiin paikalle poliisipartio.

Tai no, Vantaan kaupunki tosiaan oikaisi tämän:

Vantaan kaupungin sivistystoimen tiedotteen mukaan koulussa ei tarjoiltu kalapuikkoja vaan rapeita kalapaloja.

Lähde: HS

En tiedä pitääkö tämä ymmärtää niin että kalapuikkojen kohdalla kaikki olisi ollut ok, mutta rapeiden kalapalojen hamstraaminen oli jo sen verran törkeä rikos että poliisihan siinä piti paikalle saada. Sinänsä kyseinen opiskelija lienee onnellinen, ettei nähtävästi omista aseita, koska tässähän vähintään olisi jo nekin takavarikoitu. Nykyäänkun sekin tuntuu olevan muodissa, kuten olemme Halla-ahonkin tapauksessa huomanneet.

Jos katsotaan viimeaikaista halua milloin minkäkin asian täyskieltämiseksi on varmaan pakko jäädä odottamaan missä vaiheessa näiden pahamaineisten rapeiden kalapalojen kohdalle iskee täyskielto. Kapeakatseisten kieltäjien mielestähän tässä naivissa kieltoilmapiirissä lähtökohta ole se että kaikki mikä on kielletty poistuu maapallolta – kuten laittomat aseet, huumeet ja ihmisten tappaminenkin on poistunut kun ne on kielletty – kaipa se toimii sitten nälkäisiin koululaisiinkin?


Jos ylläoleva Hesarin uutinen on surkuhupaisa poliiseineen niin eräs viimeviikon tapahtuma kuvaa sitten taas median toisenlaista käyttäytymistä – vastapainona rapeiden kalapalojen kaltaisen höpöhöpön uutisointiin Jyväskylän kolmen hengen vaatineen ampumavälikohtauksen uutisointi muuttui hetkessä pääjutusta vaietuksi latteudeksi.

Jos katsotaan karkeasti niin homma eteni about seuraavalla tavalla:

1) Tieto ampumisista Jyväskylän Pupuhuhdassa saapuu
2) Kaikki lehdet tekevät asiasta pääjutun, media rummuttaa uutista ja suunnilleen alleviivaa taas termiä käsiase
3) Keskustelupalstoilla aseenomistajista tehdään taas kaistapäisiä hulluja ja aseet muuuttuvat demonisiksi metallipaloiksi
4) Vähitellen selviää että kyseessä on Romanien välisistä välienselvittelyistä (HS) -> Media vaikenee ja uutiset vedetään pääpaikalta pois koska mediaseksikkyys katosi
5) Joidenkin päivien jälkeen selviää että aseet olivat laittomia – tästä uutisoidaan suht huomaamattomasti.

Poliisi on takavarikoinut tapahtumapaikalta kolme käsiasetta, joista kaksi oli luvattomia. Kolmas ase löytyi poliisin rekistereistä, mutta oli laittomilla teillä, sillä se ei kuulunut kenelläkään tapaukseen osallisista.

lähde: KSML

Näin se homma etenee 😀 Taaskaan ei asekiellolla olisi ollut apua tähän, koska edelleenkin nämä mainitut luvattomat aseet olivat jo valmiiksi kriminalisoituja!

Pitäisikö rapeiden kalapalojen ja nälkäisten koululaisten lisäksi kieltää siis vielä jotain muutakin? Nuo laittomat aseet ja toisten tappaminenhan ovat jo kiellettyjä…

Aiheet:Yleinen Avainsanat:
  1. Ei komnentteja
  1. Ei paluuviitteitä.

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.