Etusivu > Yleinen > Voihan perse! Taas kouluammuskelu!

Voihan perse! Taas kouluammuskelu!

Juurikun hiljalleen Jokelan tapahtumien aiheuttamat haavat olivat alkaneet arpeutua tapahtui seuraava kouluammunta – tälläkertaa Kauhajoella. Huoh…

Ampumaharrastajalle nämä ajat eivät ole helppoja, laillinen ja vastuunsa tunteva harrastaja saa niskaansa kaikenlaisia viherpeippoja ja rauhanaktivisteja, jotka huutavat että aseet ovat ainoastaan tappamista varten. Olen tuosta erimieltä, ne ovat myös harrastusvälineitä kuten esim golfmailat golffarille – ei sen kummempaa. Itselleni ampumaurheilu on kuin sukellus tai moottoripyöräily – hieno ja hauska harrastus joka vaatii totaalisen keskittymisen ja on mukavaa vastapainoa duunille.

Pahinta näissä kouluammunnoissa on mielestäni se, että kohteet ovat aina syyttömiä ja asiaan liittymättömiä sivullisia, sitten vielä lopuksi ampuja raukkamaisesti ampuu itsensä kun ei pysty käsittelemään tekojensa seurauksia. Tämänkin tarinan ”sankari” ampui itseään ja makaa nyt koomassa sairaalassa – mun veikkaus on että hän ei puoltayötä enää ”näe”.

Sairas mieli toimii tavalla jota en pysty ymmärtämään. Voimia kaikille kouluampujan uhrien omaisille.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.