Etusivu > Yleinen > Kolmekymppinen

Kolmekymppinen

Tänään napsahti 30v mittariin vaikka ei siltä tunnu, tuntuu että viimeiset 10 vuotta on mennyt todella nopsaan, eikä tässä varmaan kummemmin ole edes ”kasvettu” 😀

Juhliminen aloitettiin lauantaina Tuusulassa saunomalla ja paljuilemalla – samalla kuulin myös ensimmäisen yllätyksen : ”Koita jaksaa huomennakin, tässä on liput Colorsiin, me lähdetään kuuntelee Tiëstoa”. Olin aika ällikällä lyöty enkä tiennyt ensin mitä olisin sanonut.

Lauantain jälkeen sunnuntaina päivällä oli aika pirun väsynyt olo, mieliin hiipi jo pelko että kuinkakohan tuossa Colorsin keikassa mulle käy, oon jo pitkään ollu suht väynyt ja nyt oli todella huonot unet pohjalla. Kaikki meni putkeen ja sissinä kuunneltiin 01:30 keikkansa aloittanutta Tiëstoakin. Loistava keikka vaikka aluksi olinkin hieman että ”ei oo välttämättä enää mun juttu”. Oli kuitenkin kiva kuulla vanhoja mestareita kun Käpää, Erick Morilloa, Tiëstoa ja kaipa Kunnarin Alexinkin voinee mainita.

Tänään aamulla huomasin kyllä että ei ole enää ehkä siinä parikymppisen kropassa, joka jaksoi bailata viikon putkeen, duunissa oli aika kauheeta olla muutaman tunnin yöunilla, mutta kuten nyt näyttää niin hengissä on tääkin päivä selvitty.

Nyt pitää koittaa duuniviikko jaksaa vaikka vaikeeta se varmaan on 😀 Ens viikonloppuna on nimittäin edessä orgin Herrankukkaron matka – taas taitaa mennä kipottamisen puolelle…

Aiheet:Yleinen Avainsanat:

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.