Etusivu > Yleinen > Kolmenkympin kriisi lähenee?

Kolmenkympin kriisi lähenee?

Vanhuus hiipii kovaa vauhtia, viikon päästä tulee 30v täyteen vaikka ei sitä uskoiskaan. Vastahan mä täytin 20v 😀 Niin se aika vierähtelee.

En ole koskaan ollut mikään synttäri-ihminen, enkä nytkään ajatellut mitään bileitä järjestellä vaikka moisia on kyseltykin. Viikonloppuna varmaan jotain pientä kehitellään, mutta varsinaisesti mun muuttumista vanhaksi paskaksi juhlistetaan varmaan parin viikon päästä Herrankukkaron linnunpöntössä majaillen ja savusaunassa saunoen.

http://www.herrankukkaro.fi/

Kisakausi ammuntahommissakin on paketissa, viikko sitten oli vikat viralliset kisat ja nyt aletaan valmistautumaan ensi kauteen ja odottamaan mikä on tän vuoden lopullinen ranking ja yritetään miettiä missä luokassa ampuisi ensi kautta.

Hain lisää lupiakin taas poliisilta, kaikki 4 aselupaa ovat kuulemma myönnetty kun soittelin asemalle, joten ”raudassa raha on turvassa”-sijoitusmallia pitää näemmä taas hyödyntää 🙂

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.