Etusivu > Yleinen > Mitä mä sanoin!

Mitä mä sanoin!

marraskuu 9th, 2007 Jätä kommentti Katso kommentit

Eilen manailin sitä, että media tarjoaa näille hulluille ampujille juuri sitä mitä he haluavat – suurta julkisuutta. Kuinkas kävikään? Tänään sitten pari koulua on suomessa saanut ampumauhkauksia, ruotsissa on jotain Rehtoria uhkailtu ja en yhtään ihmettelisi vaikka näitä tulisi lisää. Nyt sitten hallitus haluaa tiukentaa alaikäisten aseiden saantia ja metsästystä, sen jälkeenk kun _aikuinen_ henkilö oli ampunut koulussa. Yhteys? Tietynlainen rekisteri mielenterveyspotilaille voisi olla pop, josta siis lupaviranomaiset voisivat tarkistaa onko kaveri pipipää vai ei mutta aselupien saanti on jo nyt sen verran tarkkaa että vielä tähän lisäksi tarpeeton kiristely taatusti haittaisi ampumaharrastuksia.

Lööpit jatkuvat ja uutista pukkaa kuin juomalauluja hurrien bileissä, nyt paheksutaan kun Tampereella on joku firma avajaisssaan ilotulittanut kun koko maan oli tarkoitus väkipakolla surra – voi hellanlettas. Minutkin varmaan luokitellaan luopioksi kun en kyyneleet virraten joussut pää kolmantena jalkana julistamassa suruani. Ainakaan en ole tekopyhä.

Elämä jatkuu vaikka ihmisiä nyt kuolikin. Veikkaan että parin kuukauden päästä suurin osa porukasta on pyyhkinyt tapahtumatkin mielistään, homma palaa taas tapetilla vasta kun joku tekee jotain yhtä päätöntä ja vanhat uutiset kaivetaan tuon jälkeen esiin. Olisihan tämä tapahtuma saanut jäädä tapahtumatta, mutta minkäs enää teet – ei tämä murehtimalla parane. Tekemättömäksi tuota ei saa.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.