Etusivu > Yleinen > Median luoma ”suuri suru”

Median luoma ”suuri suru”

marraskuu 8th, 2007 Jätä kommentti Katso kommentit

Eilisen ammuntavälikohtauksen seurauksena media on saanut odotetusti ison vaihteen silmään, nyt lööpeissä ”koko Suomi suree”, ”kaikki ovat järkyttyneitä”, hallitus keskeyttää kokouksensa ja presidenttikin pitää puheita – juuri tätähän nuo kilipäät haluavat, suurta julkisuutta. Miksi sitä tarjotaan heille? En tajua…

Median lisäksi kansa on saanut sisään tekopyhyyden vimman, itsekin olen saanut nyt jo 3 kpl viestejä joissa kehoitetaan sytyttämään kynttilöitä, viettämään hiljaisia hetkiä tai muita vastaavia – ventovieraiden ihmisten takia. Miksi? Tuntuu että homma on lähtenyt sen verran hyvin käyntiin että tietyllälailla on hössöttömällä saatu jopa joukkohysteriaa muistuttava tila valtaan ja kansa pommittaa noita kiertoviestejä sen minkä näpeiltään kerkeävät. Nyt uusimpana juttuna huomasin että tv-kanavista Nelonen oli poistanut tämän illan Dexterin jaksonsa esityksestä – lähtee hieman käsistä.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.