Etusivu > Yleinen > Jenkkimeininki kotisuomeenkin

Jenkkimeininki kotisuomeenkin

marraskuu 7th, 2007 Jätä kommentti Katso kommentit

Tätä päivää ei välttämättä olisi tarvinnut Suomalaisten nähdä – koulupoika lahtasi 8 henkeä Jokelassa ja sen jälkeen viimeinen kuti löysi tiensä hänen omaan päähänsä. Tähän asti tuollaista on saatu seurata vaan muualta maailmasta mutta nyt pieni Suomikin pääsi CNN:n breaking newsseihin hieman kyseenalaisessa valossa.

Paskalehdet ovat saaneet nyt juttua kerrakseen ja huomiset numerot myyvät varmaan kuin häkä – ruoditaan tuon valopään lapsuutta, suhteita, muita tekosia ja sitten herkutellaan tämänpäivän tapahtumilla. Perus iltapäivälehtijuttua.

Oma aselupani on sen verran tuore että laittaa vähintäänkin miettimään miten monen ampumaharrastuksen aloittajan uraa tämä ampumatapaus vaikeuttaa – 22 kaliiberinen ase kun on yleensä se nuorenkin ampujan ensimmäinen harrastepeli. Yksi mokaa, kaikkia rangaistaan? Toivottavasti ei tässä kuitenkaan nyt noin käy. Tavallaanhan toki tuossa virhe oli tapahtunut kun henkisesti häiriintyneelle oli lupa annettu, mutta en tiedä miten tuota oikein voisi kiristäkään nykyisillä resursseilla niin että luvan saantia ei tehdä täysin mahdottomaksi.

Jos kukkahatut saisivat tahtonsa läpi niin kielletäisiinkö kaikki harrastevälineet? Keittiöveitset? Kirveet? Kaikella voi ihmisen tappaa.

Tällä kertaa kyseessä oli luvallinen ase, pahaa jälkeä olisi kaveri saanut aikaan monella muullakin aseeksi luokitellulla välineellä joka ei lupia edes tarvitse, kuten ilma-aseilla jotka ei paljoa nakskakkosen tehosta eroa. Varsijousista sun muista puhumattakaan. Näitä molempia saa kantaa kaupasta ulos ilman mitään hallussapito / hankkimislupia.

Jos nyt asejuttua jatketaan aasinsillan kautta niin omakin aseeni on nyt saapunut Suomeen maahantuojalle ja todnäk saan sen itselleni jo perjantaina, sitten vaan sukulaisille selittämään ettei aseen omistaminen ja ampumaharrastus ole Suomessa rikos. prkl…

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.