Etusivu > Yleinen > Huomenna taas kotiin kylmaan

Huomenna taas kotiin kylmaan

joulukuu 13th, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Loma alkaa olla lopussaan ja huomenna tullaan kotiin illassa, kivaa on ollut ja hieman haikein mielin taalta lahtee mutta ei ole varaa olla toista viikkoa palkattiomalla pois duunista.

Loma on kulkenut sukeltaessa, alunperin suunnittelimme suorittavamme yhden kurssin ja sukeltavamme yhteensa 4 paivaa – nyt lopulta dyykkeja oli viitena paivana ja 2 kurssia tuli plakkariin. Nyt luokituksena on Advanced Open Water Diver ja Nitrox, eli saamme sukeltaa myos happirikastetulla ilmalla.

Eilen heratys oli todella aikaisin, kello soi 0400 ja meita haettiin hotellilta jo enen viitta, lahdimme katsomaan maailmankuulun SS Thistlegormin hylkya jone matka kesti 4h veneella. Vaikka matka oli pitka niin kylla kannatti – hylkya oli jotain niin upeata etten osaa sita sanoin kuvata, kuvat ja videomatsku kertonee enemman kun paasemme kotiin.

Tanaan viela hieman hengailua ja huomenna aamulla kentalle, matka kotiin on siis todella lahdella.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:, ,

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.