Etusivu > Yleinen > Egyptiin !

Egyptiin !

marraskuu 27th, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Joo’oh, viime viikkoinen pähkähullu ideamme meni toteutukseen – nyt on sitten varattu matka sukeltamaan 7.12.06 lähdölle, päästään taas 8kk jälkeen takaisin sharmiin 🙂 Toinen kerta egyptiin jo tänä vuonna…

Voin sanoa että olen kyllä fiiliksissä, on todella kiva päästä täältä sateesta pois ja kun passeli matkakin löytyi niin mikäs siinä – maistan jo Fawanes Cafen Mangoo smoothien suussani. Eilinen iltakin meni valvoessa kello kahteen asti kun mietin miten siistiä on taas päästä sukeltamaan 😀

Suunnitelmissa on käydä yksi jatkokurssi ja pyrkiä Thistlegormin hylylle kanssa pludaamaan, kyseessähän on siis ww2:n aikaan 1941 upotettu rahtialus jossa on vielä sodanaikainen täysi lasti päällä – juna, tankkeja, moottoripyöriä, jeeppejä, ammuksia, aseita, jne, jne, jne… Asiaa !

Aiheet:Yleinen Avainsanat:, ,

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.