Etusivu > Yleinen > Kotona taas

Kotona taas

huhtikuu 16th, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Kotona ollaan taas, loma oli aivan uskomaton mutta toki on kiva olla taas himassakin. Suomessa on ajokelit ja ajokausikin saatiin tänään korkattua, joten mikäs siinä oli takasin tullessa.

Loma oli taas ikimuistoinen, pari viikkoa meni todella nopeasti mutta toisaalta oli tosi kiva tulla kotiinkin taas. Äiti oli hoitanut chilejäkin niin huolellisesti että ainoastaan pari pientä tainta oli kuollut, ensiluokkainen suoritus henkilöltä joka ei ole koskaan ennen chilejä kasvattanut 🙂 Nyt sitten odotellaan että saan kasvit partsille kasvamaan ja tuottamaan satoa, toistaiseksi vielä on kasvuravinteet sisässä.

Eilen koneen laskeuduttua lämpömittari näytti +10c, ei ihme että kaikki lumet ovat etelästä kadonneet ja prätkällä ajokausikin pystyi siis alkamaan. Jo eilen kotiinsaavuttuamme kävimme tsekkaamassa rengaspaineet ja laskemassa pyörän pukilta, tänään olikin sitten vuorossa 130km lenkkiä jonka varrella piipahdimme anoppilassa ja päivin luona kylässä. 29 muutakin prätkäilijää bongasimme joten kyllähän meikäläiset alkavat taas selkeästi liikkumaan vaikka toki hieman viileä vieläkin on ajella.

Uusi pyörä on todella mukava ajaa, toki äänet ja vääntö paranevat reilun kuukauden päästä kun saan tehoputkiston ja uuden ruiskuaskin kiinni, siihen asti mennään vakiopelillä. Toisaalta riittäähän tuo 175 kaakkiakin kai siihen asti kunnes putkistolla ja säädöillä saadaan lisää 😉

Toivottavasti huomennakin olisi ajamiseen kelpaavat säät, hieman himottaisi päästä taas ajelemaan.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:, ,

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.