Etusivu > Yleinen > Terveiset Dahabista

Terveiset Dahabista

huhtikuu 10th, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Sharm el sheikh jai taakse ja nyt ollaan pari paivaa oltu nuweibassa, sukeltamaankin jo paastiin ja eilen olikin 3 dyykkia mista syvin 26,5 m. ihan jees siis.

Sharmin loppuaika meni mukavasti, oli biletta jos jonkinmoista ja ehka ikimuistoisimmat olivat aavikkobileet joiden paatteeksi paadyimme ajamaan klo 5 aamulla monkijoilla kohti auringonnousua, se oli ainakin extremea jos muutenkaan tuota ei ole talla matkalla puuttunut – ajokunnosta mainittakoon etta se oli egyptilaisessa mittakaavassa ihan ok =)

Viela olisi jaljella 5 paivaa tata ihanaa lampoa ja sitten paluu kotimaahan. huomikseksiu ja ylihuomiseksi molemmiksi suunnitteilla olisi 4 sukellusta viela ja muutakin kivaa on tiedossa. Perjantaina sitten Nuweibasta sharmiin takaisin ja lauantaina aikaisin kone kaartaakin kohti Suomea.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.