Etusivu > Yleinen > Vika duunipäivä, huomenna lomalle !

Vika duunipäivä, huomenna lomalle !

maaliskuu 31st, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Tänään se TJ 0 duunin osalta sitten tuli, 5.5 v Jippii-Saunalahti-Eunet-Jippii -oravanpyörää on takana ja uudet haasteet odottavat kuukauden päästä kun uusi duuni alkaa.

Fiilis on hieman outo, viimeyön päivystys meni aika rauhallisesti kun sammutimme jo illalla vavontakoneet 😀 Eli ei ollut pelkoa että kukaan herättäisi, aamulla jäin makoilemaan hetkeksi sänkyyn ja mietin et \”tää on sit tässä\”. Olen aivan varma että duunipaikan vaihto tekee ainoastaan hyvää ja uudessa mestassa meno taas maistuu ihan eri tavalla 🙂

Tänään on ohjelmassa ainoastaan hetken konttorilla hengailua, sitten baariin ottamaan kuppi tai kaksi ja huomenna krapulassa koneeseen kippaamana lisää. Tiedossa on pari viikkoa Egyptin lämpöä sukelluksen jne kanssa, kuulemma matka on meidän häämatkamme vaikka minä en sitä moiseksi kutsu 🙂

Aiheet:Yleinen Avainsanat:,

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.