Etusivu > Yleinen > Uusi duuni, uudet kujeet..

Uusi duuni, uudet kujeet..

maaliskuu 27th, 2006 Jätä kommentti Katso kommentit

Eikai se enää salaisuus ole että uusi duuni alkaa reilun kuukauden päästä, tänään allekirjoitettiin sopimukset ja hommat alkavat toukokuun alussa. 5,5 vuoden Jippiillä tehty ura alkaa olemaan paketissa ja on aika siirtyä uusiin haasteisiin – onneksi tosin loman kautta 🙂

Lauantaina se sitten alkaa, loma nimittäin. Kone kohti Egyptin lämpöä lähtee 16:20 ja perille olisi kaksi lämmintä viikkoa aikaa nauttia virvokkeita ja pulikoida sukelluskamat niskassa Punaisen meren kirkkaissa vesissä. Vähitellen on kaivettu matkalaukutkin esille ja kamppeita kerätty kasaan, vielä tosin on paljon tekemättä mutta onneksi lauantaihin on muutama päivä aikaa.

Viimeviikon uintisetti jatkuu tälläviikolla, ma-ke-pe olisi tarkoitus raahautua hallille tuossa seiskan aikaan aamusta ja käydä ottamassa aamukuntoilut – valitettavasti tälläviikolla tuohon saattaa tulla esteitä kun duunia on niin perkeleesti ja välillä pitäisi nukkuakin. Noh, pari seuraavaa yötä näyttää varmaan aika paljon suuntaa mikä on väsymyksen aste – nyt nimittäin ainakin silmä lopsuu ja pari tuntia pitäisi vielä duunijuttuja tunkata.

Aiheet:Yleinen Avainsanat:, ,

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.