Etusivu > Yleinen > Muutoksia elämässä, kiirettä on pitänyt

Muutoksia elämässä, kiirettä on pitänyt

Pitkällinen hiljaiselo blogin suhteen saa nyt päättyä, pitää koittaa ottaa itseään niskasta kiinni ja aktivoitua. Viimeinen reilu puoli vuotta on pitänyt todella kiirettä ja elämässä on tapahtunut paljon.

Keväällä päätimme myydä vanhan asuntomme ja metsästää uutta ja isompaa tilalle, noin 30 asunnon katselmuksen jälkeen haaviin tarttui Tikkurilan vierestä tuollainen 2002 rakennettu omakotitalo – nyt sain kauan haaveilemani oman saunan, pihan, grillin, takan ja autotallinkin. Perheeseen saapui myös toinen moottoripyörä, sekä toki jo viime Joulukuussa ruskea Labradorinnoutaja Cola, joka omalta osaltaan pitää meidät kiireisenä.

Muutto kerrostalosta omakotitaloon on ollut aikamoinen kulttuurishokki. Vaikka olenkin asunut suurimman osan elämästäni rivitalossa on tilanne, jossa itse olen huoltoyhtiö, talonmies ja yleismies jantunen minulle uusi. Tässä on viimeisten kuukausien aikana opiskeltu kaikenlaista aina kattotiilien vaihtamisista lähtien. Lisäksi ostoslista on ollut uskomattoman pitkä lähtien aina rautakangesta päätyen rouhonleikkureihin. eli asioihin jotka aiemmin olivat itsestäänselvyyksiä taloyhtiön puolelta.

Jos pitää näin lyhyen ajan jälkeen vertailla omakotitaloa kerrostaloon niin yksi asia nousee ylitse muiden; rauha. Kukaan ei kolistele ylhäällä, alhaalla tai seinän takana – myöskin jos huvittaa yöllä katsoa leffaa kotiteatterin nupit kaakossa ei tuo ketään häiritse.

Be Sociable, Share!
Aiheet:Yleinen Avainsanat:
  1. Ei komnentteja
  1. Ei paluuviitteitä.

Bad Behavior has blocked 526 access attempts in the last 7 days.